VÅRA BUTIKER | Kapitalvarucenter
Kapitalvarucenter

VÅRA BUTIKER

Kapitalvarucenter AB har funnits i Helsingborg sedan 1975, då vi tog över butiken i city. Butiken i Höganäs, Elkompaniet tog vi över 2003, förutom vitvaror och småel ökade vi utbudet med belysning och elmateriel. Med många år och många nöjda kunder i vår citybutik så tog vi beslutet att 2009 etablera oss även på Berga-området i Helsingborg.

Med denna nyöppningen kunde vi erbjuda våra kunder både större butiksyta och bättre möjligheter till parkering. I citybutiken har vi större utbud på småel men fortfarande tunga vitvaror.

Vi hjälper er med allt ifrån en glödlampa till kyl-frys, spis m.m. Vår höga servicenivå mot dig som kund värdesätter vi högst av allt. Vi jobbar på ett effektivt sätt så att vi ska få kunderna så nöjda som möjligt.

Hur vi arbetar

Hos oss hittar du alltid ett brett utbud av vitvaror från välkända varumärken och inte minst – kunnig personal! Ett problem för er, en möjlighet för oss. Vill du, så kan vi alltid erbjuda hemleverans, installation och bortforsling till ett lågt pris.

Tack vare vårt centrallager kan vi på en stor del av vårt sortiment garantera leverans inom två dagar. Vi jobbar mycket effektivt med kundservice och erbjuder även installation av vitvaror, snickeriarbete, el-arbete och en del VVS-arbete.

Vi ingår i Sveriges största Vitvarukedja ”ELON” vilket innebär billiga priser och trygghet för våra kunder. Självklart kan vi även erbjuda räntefria lån utan avgifter och mycket förmånliga försäkringar till dina nya vitvaror.

Vi ger personlig service och delar med oss av vår kunskap och mångåriga erfarenhet. Vi kämpar för att få våra kunder så nöjda som möjligt och hoppas på många trevliga besök.