Upptäck vårt breda sortiment.

Se vårt sortiment av

Belysning

Se vårt sortiment av

Ljud & Bild

Se vårt sortiment av

Kyl & Frys

Se vårt sortiment av

Dammsugare

Vi hjälper er hela vägen.

Vi har helthetslösningarna och kan erbjuda er installation av vitvaror, snickeriarbete, el-arbete och VVS-arbete.

Om du köper stora och tunga vitvaror, som till exempel tvättmaskin och torktumlare eller kyl och frys, kan vi hjälpa till med hemleverans, installation och bortforsling för återvinning. Du kan alltid känna dig trygg med att en utbildad fackman utför arbetet när du beställer tjänster från oss! 

Hemleverans.

Installation.

Återvinning.

Elon Business

Vi erbjuder vitvaror och färdiga kök i kombination med ett stort tjänstepaket. Vi är med från inköp tills dess att garantitiden är slut. Vårt eget köksmärke Nordanro har marknadens bredaste sortiment är av hög kvalitet och leveransprecision.

Kök från Nordanro.

Lösningar för alla ambitioner.

För ett nordiskt klimat.

Vi har luftvärmepumparna som håller värme och kyla under kontroll. Ge ditt hem vad det förtjänar och sänk dina uppvärmningskostnader. Vi levererar och installerar din nyinköpta luftvärmepump så att du kan känna dig trygg hela vägen. Boka ett hembesök idag så hjälper vi dig att hitta rätt.

Service sedan 1975.

Hos oss hittar du alltid ett brett utbud av vitvaror från välkända varumärken och inte minst – kunnig personal! Ett problem för er, en möjlighet för oss. Vill du, så kan vi alltid erbjuda hemleverans, installation och bortforsling till ett lågt pris.

Vi hjälper er med allt ifrån en glödlampa till kyl-frys och spis. Vår höga servicenivå mot dig som kund värdesätter vi högst av allt. Vi jobbar på ett effektivt sätt så att vi ska få kunderna så nöjda som möjligt.

KAPITALVARUCENTER AB

Hälsovägen 5
254 67 Helsingborg

Tel: 042-18 05 05

Mån-fre: 10-18
Lör: 10-14

KAPITALVARUCENTER AB

Florettgatan 20
254 67 Helsingborg

Tel: 042-15 50 05

Mån-fre: 8-18
Lör: 10-14

ELKOMPANIET AB

Storgatan 66
263 31 Höganäs

Tel: 042-34 04 60

Mån-fre: 10-18
Lör: 10-14