BÄCKLUNDA | Kapitalvarucenter
Kapitalvarucenter

BÄCKLUNDA

Bäcklunda

Ett enkelt sätt att köpa kök

Bäcklunda är vårt egna kök och är tillverkat för att användas och passa olika människors livssituationer – från stora barnfamiljer och lantliv till singelhushåll och storstadspuls. Ett nordiskt kvalitetskök till ett förmånligt pris och med snabba leveranser helt enkelt. Det finns några fördelar med Bäcklunda som vi är lite extra stolta över. Dessa vill vi såklart berätta om.

Nordisk kvalitet

Köket Bäcklunda är väldesignat med moderna lösningar. Den höga kvaliteten tillsammans med den stilrena, nordiska designen syns ut i varje detalj och ger dig ett kök som du kan vara stolt över.

Snabba leveranser

Vi strävar efter att leverera ditt nya kök så snabbt som möjligt eller när du önskar. Bäcklundas sortiment finns på vårt centrallager, vilket gör att produkterna levereras på 3-5 dagar. Du väljer själv om du vill ha ditt kök levererat hem till dig eller till någon av våra butiker.

Ett prisvärt alternativ

Bäcklunda levereras i platta paket. Du väljer om du vill montera ihop stommarna själv eller om du vill att vi ska göra det åt dig. Genom att göra en del av arbetet själv, finns det pengar att spara.

Helhetslösning

Vi har stor kunskap om både vitvaror och kök vilket gör att vi tillsammans med dig skapar en helhetslösning som passar dina behov och önskemål.

Personlig service

Bäcklunda finns att köpa i butiker runt om i hela Sverige. Detta gör att du får personlig kontakt med din säljare.

Ett tryggt val

Alla butiker som säljer Bäcklunda måste bli certifierade innan de kan börja sälja våra kök. I certifieringen ingår en gedigen utbildning vilket innebär att alla butiker även kan erbjuda leverans och montering. Detta medför att du får professionell hjälp när du ritar, beställer och bygger ett kök från Bäcklunda.

Låt oss inspirera dig, boka ett möte med oss!